Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2017 08:54 - Сили на Путин пристигат на Гранична Северна Корея За WW3 Showdown
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1044 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сили на Путин пристигат на Гранична Северна Корея За WW3 Showdown
20 април 2017 Шон Адл-Табатабай Новини , Свят

image


 Руският президент Владимир Путин разположи военни сили в Северна Корея в очакване на американска намеса "всеки момент", според доклада. 


Видео показва три влакови композиции военно оборудване и войници трупат по 11 мили руско-севернокорейската граница, тъй като страховете монтират, че Втората световна война 3 е зад ъгъла.

Express.co.uk доклади:

Има опасения, че ако един конфликт избухва Русия може да са изправени пред хуманитарна преселение от Северна Корея.

Но президентът Путин е бил предупреден, също така, че в случай на САЩ удар срещу ядрените съоръжения на Ким Чен Ун е, замърсяване би могло бързо да достигнат Русия.

"Железопътни влакове, натоварени с военно оборудване се движи към Приморския регион чрез Хабаровск са били забелязани от местните жители", каза доклад.

"Движението на военно оборудване от различни средства за превоз на южните райони се наблюдава през Приморския регион през изминалата седмица", заяви военен ветеран Stanislva Sinitsyn.

"Много обвързването им с положението на Корейския полуостров.

"Видеото показва артилерийски системи, които или подкрепят войници в нападение или отговарят на агресора."

Той заяви: "Движението на военно оборудване означава, че властите на страната ни могат да отговорят със ситуацията - и предприема необходимите мерки."

Движенията са "превантивна но необходимо" мярка.

"Ако ситуацията се влоши, особено във връзка с военните събития, на въоръжените сили на всички съседни страни очевидно го следят по-отблизо, а ние сме изключение.

"Това не е първият път, че Северна Корея е избухнала на мира в региона, затова тази ситуация заслужава внимание."

Руската военна говорителят Александър Гордеев отказа да посочи точните причини за движенията на войските и оборудване, но каза, упражнения наскоро приключиха в Задбайкалие района на Сибир.

Въпреки това, редица местни източници изглежда вярват, движенията са свързани с корейската криза.

Военноморската пристанището на Владивосток - където Русия има огромни военни сили - е по-малко от 100 мили от Северна Корея.

Експерт по репресивния държавата, Константин Asmolov, заяви: "В случай, че САЩ стачката с ракети срещу ядрените съоръжения на Северна Корея, а радиоактивен облак ще достигне Владивосток в рамките на два часа."

Asmolov от руския далекоизточен институт, предупреди, че в случай на пълномащабна война "гладни лица, търсещи убежище, ще е залята от вълна на Русия."

Русия в сряда блокиран осъждане на Съвета за сигурност на ООН на най-новата тест ракети на Пхенян - въпреки че Китай, който има голямо граница със Северна Корея бе подкрепена от силно формулирано изявление, представено от Съединените щати.

Предложената изявление щеше да поиска от Северна Корея "да провежда по-нататъшни ядрени опити" и спиране на ракетните катери.

Пхенян извърши неуспешен тест в неделя.

Русия иска да се включи език, съдържаща се в предишно изявление се подчертава необходимостта да се постигне решение чрез диалог, според съвета дипломати.

заместник-министър на външните работи на Русия Сергей Ryabkov заяви: "За съжаление, трябва да признаем, че рискът от сериозен конфликт в този район се е увеличил значително."

Той призова за "демонстрация на отговорност" от всички страни, за да се избегне ескалация.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39751855
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031